6th Year Mock Timetable 2025

	LEAVING CERTIFICATE				
Tuesday 4th Feb	8.50-11.40 English P1 HL & OL (2hrs50min)				
	12.50-3.20 Home Economics (2hrs 30 min)				
Wednesday 5th Feb	8.50-12.10 English P2 HL &OL (3hrs 20 mins)				
	Gaeilge P1 HL 12.50- 3.10 (2 hours 20 mins) P1 OL 12.50-2.40 (1 hour 50 mins) P1 FL 12.50 - 3.10 (2 hours 20 mins)				
	Aural exams will take place in class time before written mock exams begin Exam may be shorter as exam time includes Aural timing				
Thursday 6th Feb	8.50- 11.50 Biology (3 hours)				
	12.50- 3.20 Maths P1 HL, OL, FL (2 hours 30 mins)				
Friday 7th Feb	Irish P2 8.50- 11.55 HL (3 hours 5 mins) 8.50- 11.10 OL (2 hours 20 mins) 8.50-11.40 Geography (2 hours 50 mins)				
Mon 10th Feb	8.50- 11.30 Maths P2 HL & OL (2 hours 30 mins)				
	12.50- 3.20 Art History Written (2 hours 30 mins)				

Tues 11th Feb	8.50- 11.20 French and German (2 hours 30 mins)				
	12.50- 3.50 Accounting (3 hours)				
Wed 12th Feb	8.50- 11.50 Chemistry (3 hours) 8.50 - 11.30 LCPE (2 hours 30 mins) 8.50- 11.30 Economics (2 hours 30 mins)				
Thurs 13th Feb	8.50-11.50 Business (3 hours) 8.50- 11.50 History (3 hours) 8.50- 11.20 Religion (2 hours 30 mins)				
	12.50- 3.20 LCVP (2 hours 30 mins) This exam will take place in classrooms				
Fri 14th Feb	8.50- 2.10 Art				
	Time for a 20 minute break included.				
	8.50- 10.30 Music Listening (1 hour 30 mins) 10.45-12.15 Music Composing (1 hr 30 mins)				

Note for students

You only need to come to school when you have an exam

You are permitted to go home for lunch during exams.

Red writing - the exam will take place in the art room

Blue writing - there is an listening component to the exam and a CD will be needed